Att hitta ett bra webbhotell till sin hemsida är inte så svårt. Det finns många bra webbhotellsjämförelsesidor på nätet som ger dig information om webbhotellen och aktuella recensioner. Utan att gå in närmare på dessa sidor, som du lätt hittar genom att googla på webbhotellsjämförelse, så vill vi lyfta fram ett webbhotell som sticker ut lite mer än andra.

Betala rätt pris för rätt kvalitet

Egensajt är det enda webbhotell på marknaden där du endast betalar för vad du använder. Du kan själv välja hur mycket eller lite du behöver av t.ex. webbutrymme och prestanda och du betalar därefter. Vi har också funnit att Egensajts servrar håller god prestanda och upptid. Supporten är bland det bästa vi funnit i Sverige och det är enkelt att kontakta företaget. Önskar du ett billigt webbhotell som håller vad dom lovar? Då har du svaret!

Installation av hemsida

Egensajts kontrollpanelen är mycket enkelt, intiutiv och lättanvänd, och det är det mycket enkelt att komma igång med den populära open-source programvaran WordPress med ett klick. Det som verkligen är bra med Egensajt är att du kan aktivera varnish cache för att snabba upp din hemsida och du kan också installera ssl cert helt utan kostnad.