När man fattar beslut om att anlita en webbyrå för att få hjälp med design, grafisk profil eller marknadsföring online så känns det för många som att leta efter en nål i en höstack. Det finns oändligt många webbyråer med närapå lika oändligt varierad kompetens och erfarenhet. Webbmarknadsföring är knepigt och kräver både kunskap och erfarenhet, men även rätt känsla och konstnärlighet. Få människor, och byråer, täcker upp för alla dessa kvaliteter.

En suverän byrå

Det finns en webbyrå i Jönköping som jag själv har mycket goda erfarenheter från, så den tänkte jag tipsa er om idag, om ni nu kanske råkar sitta där bakom era skärmar och leta efter en nål i en höstack. Tross är mycket tillmötesgående och lyhörda, dessutom tydliga och effektiva. Man behöver inte vänta på leverans och man får själv vara delaktig i de moment man har en tydlig åsikt kring.

Överträffade förväntningarna

Jag anlitade Tross när jag villa förnya den grafiska profilen för mitt företag och jag hade en ganska tydlig vision från början, men visste inte hur jag skulle förverkliga den. Med Tross hjälp gick det supersnabbt och blev precis som jag hade föreställt mig (och lite bättre). Särskilt dyrt var det inte heller måste jag säga.

Jag fortsatte faktiskt att arbeta med Tross efter det, varje gång jag har behövt något med internetmarknadsföring att göra så har jag rådfrågat dem. De har vad som verkar vara et outsinligt lager av inspiration och idéer, det är fascinerande.